петък, 30 юли 2010 г.

ICON

ICON


60 капсули (20 дози) - Цена: 139 лева

Производител - StarChem Labs


 








ICON ви отключва възможностите да развиете максималният си физически потенциал. Следващата стъпка в еволюционния прогрес започна.


Нов по-мек про-хормонален продукт без странични ефекти. 



Престъпете бариерата на своя потенциал и моделирайте тялото което искате да бъде "икона" за вас и околните. Тотална новост в индустрията на хранителните добавки, която ще доведе до край на опитите с меки анаболни стероиди! 




За разлика от анаболните стероиди, които са синтетични деривативи на тестостерон, натуралните анаболни субстанции съдържащи се в Айкън се намират в храната, която ядем всеки ден. СтарХем Лабс откриха неподозиран до сега мускулно стимулиращ агент.



Айкън: 11-Кетотестостерон 



Натуралните анаболни субстанции (Natural Anabolic Substances - NAS) ще спомогнат за увеличаване на мусклната маса, като едновременно топите мазнини. 



- не е метилиран / не е токсичен за черния дроб 

- не ароматизира 

- изгражда чиста мускулна маса 


- анти-катаболен ефект 

- гори подкожните мазнини 



11-Кетостеронът е царят в семейството на натуралните анаболни субстанции познати като 11-ОXO. Разпознат като много андрогенни хормони в много видове риби, 11-Кетостеронът играе важна роля в човешката ендокринология , предизвиквайки силен анаболен ефект. 



Освен мускулно-хипертрофната си роля, 11-Кетостеронът е познат като потентен инхибатор на ензимът 11-B Hydroxysteroid dehydrogenase type-1 reductase. Този ензим катализира трансформацията на кортизон в катаболния хормон кортизол в много слоеве на тялото. Този ензим има невероятен ефект здравето , като намалява трупането на подкожни мазнини, подобрява инсулинната чувствителност, подобрява кръвната картина и доброто кръвоснабдяване. 




11-Кетостеронът не конвертира в DHT, нито ароматизира към естроген, тъй като е естествена съставка за нашето тяло и се възприема от черния дроп ефикасно и безопасно. Айкън не съдържа никакви опасни метилирани химични съставки, който биха могли да бъдат токсични за черния дроб и да повишават негативно холестерола. 



В опаковка: 60 капсули , 20 дози 



Употреба: Вземайте 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храната за не повече от 8 седмици.Препоръчителна е лека PCT с продукт от типа - тестостостеронов стимулатор. 



Внимание:Не се пепоръчва употреба на лица под 21 години.Да се употребява само от напълно здрави физически хора.Не е подходящ за жени.Консултирайте се с терапевт преди употреба, ако взимате лекарства или сте склонен към получаването на сърдечен удар,трудно уриниране,заболяване на дробовете.Прекъснете употреба или се консултирайте с лекар , ако се появят нежелани реакции. Не превишавайте дневната препоръчителна доза! Пазете от деца! 





Резултатите, които ще постигнете са: 

- чиста мускулна маса 

- твърдост 

- обем 

- изчистване на излишните мазнини 


ПОРЪЧАЙ




Няма коментари:

Публикуване на коментар