петък, 30 юли 2010 г.

Аминокиселини

Аминокиселини 2300

(API)




350 таблетки - Цена: 62 лева

Производител - API




(Бързи аминокиселини)


 


Аминокиселините са най-важната хранителна добавка за всеки атлет, без значение дали става дума за културизъм, борба, гимнастика или лека атлетика... Те са част от менюто на всеки уважаващ себе си човек, без значение дали той е спортист или автомонтьор. Амино 2300 са бързи аминкиселини. Това означава, че се разтварят мигновено в организма ви и мускулите ви се възстановяват. Разликата м/у бързите и бавните аминокиселини е в това, че бавните се взимат вечер преди да заспите. Малко повече за аминокиселините:


Всеки протеин е изграден от аминокиселини. За да усвои организмът аминокиселините от протеина, е нужно време да го разгради на съставни елементи и чак след това те да бъдат усвоени в кръвния поток. Аминокиселините са изключително подходящи за атлети, които желаят бързо да възстановят мускулатурата си след тренировка в рамките на минути. Amino 2300 API съдържа пълен спектър аминокиселини включително аминокиселини в разклонена верига. Използва се суроватъчен концентрат, изолат и ензимно разградена суроватка, за да се добият аминокиселините в този продукт. Ефикасността и биоусвояемостта са ненадминати. 



Опаковката съдържа 350 Таблетки




Начин на употреба: 4 таблетки – по време на хранене или преди/след тренировка.


ПОРЪЧАЙ

1 коментар:

  1. When a steroid is relatively weak on it’s own or has no activity it is called a “Halodrol” when an androgen is active on its own it is typically called anabolic steroids. This is what separates a Prohormone from an “anabolic steroid”.

    ОтговорИзтриване