петък, 30 юли 2010 г.

Animal Pack

44 пакета - Цена: 69 лева
Производител - Universal Nutrition










Няма нищо по-добро, което може да се сравнява с този пакет от витамини и минерали, защото Animal Pack възстановява силата, повишава мускулна маса, придава тонус и енергия за тялото и мозъка!



От 17 години това е най-продавания и използван суплемент. Защо ли? Отговорът е един - той работи!

Човешкия организъм в самото начало расте от само себе си, докато не достигне своя момент, когата той престава, започва да става капризен. Точно в този момент ние се нуждаем от правилната комбинация аминокиселини, витимини, минерали, билки и жизено важните мастни киселини (EFAs). Само Animal Pak е събрал всичко това в една опаковка. Заедно с по-горе изброените суплементи човешкия организъм също така се нуждае от много други неща, например IGF colostrum, nucleotides, lipotropics, L-arginine, Protogen A, eleuthero, който са включени също и разбира се с цел в така наречения Animal Pak.


Във всяка една доза има 55 жизнено важни елемента, който се доставят в правилна дозировка в точния момент.

Една доза съдържа 11 таблетки. Много от днешните суплементи разчитат да задействат човешките ензими и други субстанции и по този начин стимулират тялото, но ако те попаднат в така наречената „хранителна дупка ” -това е момента, в който човешкия организъм започва да става капризен. Animal Pak не може да попадне там, тъй като той взима участие още на първата защитна линия на организма, там където те се разграждат веднага.

Приемайте сутрин със закуската, по един пакет на ден максимум. Пийте Animal Pack през ден. Не предозирайте.

Аминокиселини

Аминокиселини 2300

(API)




350 таблетки - Цена: 62 лева

Производител - API




(Бързи аминокиселини)


 


Аминокиселините са най-важната хранителна добавка за всеки атлет, без значение дали става дума за културизъм, борба, гимнастика или лека атлетика... Те са част от менюто на всеки уважаващ себе си човек, без значение дали той е спортист или автомонтьор. Амино 2300 са бързи аминкиселини. Това означава, че се разтварят мигновено в организма ви и мускулите ви се възстановяват. Разликата м/у бързите и бавните аминокиселини е в това, че бавните се взимат вечер преди да заспите. Малко повече за аминокиселините:


Всеки протеин е изграден от аминокиселини. За да усвои организмът аминокиселините от протеина, е нужно време да го разгради на съставни елементи и чак след това те да бъдат усвоени в кръвния поток. Аминокиселините са изключително подходящи за атлети, които желаят бързо да възстановят мускулатурата си след тренировка в рамките на минути. Amino 2300 API съдържа пълен спектър аминокиселини включително аминокиселини в разклонена верига. Използва се суроватъчен концентрат, изолат и ензимно разградена суроватка, за да се добият аминокиселините в този продукт. Ефикасността и биоусвояемостта са ненадминати. 



Опаковката съдържа 350 Таблетки




Начин на употреба: 4 таблетки – по време на хранене или преди/след тренировка.


ПОРЪЧАЙ

Аминокиселини 2700


Аминокиселини 2700



700 таблетки - Цена: 139 лева

Производител - Universal Nutrition


 





height="300">


Amino  2700 Universal са с високо съдържание на аминокиселини в Л-форма и пептидни вериги, допълнително обогатени с витамин В6. 

Amino  2700 Universal са получени от лакталбумин и са с много висока степен на усвояване.


Amino  2700 Universal имат силен мускулно изграждащ ефект и са основни за всички, търсещи мускулна маса. Обогатени са допълнително с L-Ornitine HCL и витамин В6. 

Основни съставки: Л - форми на аминокиселини и пептидни връзки, обогатени с В6 и нещо много важно - те са "time releace". т.е. с постепенно и продължително усвояване. Това допълнително дава непрекъснат, продължителен приток нааминокиселини към уморени мускули.


ПОРЪЧАЙ




Аминокиселини BCA

Аминокиселини BCAA 1000

(Optimum Nutrition)




400 капсули по 1000 мг

Производител - Optimum Nutrition

Цена: 70 лева




Научни изследвания показват, че ВСАА могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки. ВСАА играят ролята на азотен донор под формата на L-Аланин, който също се превръща в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати, за да запазите гликогена в тялото си. Може би най-интересното свойство на ВСАА е способността им да спомагат за горенето на мазнини. Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения, което е знак за интензивен мускулен разпад, то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин, намиращ се в мускулите. Силата на този механизъм може да бъде увеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировка.




Предназначение: Продукт който мже да бъде от изключителна полза на всички трениращи.Научни изследвания показват че BCAA могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки . BCAA играят ролята на азотен донор под формата на Л-Аланин,койито също се првръща в глюказа когато гликогеновите запаси са изчерпани.Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати за да запазите гликогена в тялото си.Може би наи-интересното свойство на BCAA е способността им да спомагат горенето на мазнини.Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения,което е знак за интензивен мускулен разпад ,то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин,намиращ се в мускулите.Силата на този механизъм може да бъде ужеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировка Съдържа силна порция от Аминокиселини в Разклонена верига (Левцин,Изолевцин и Валин)



Постиган ефект: Подобрява азотната задръжка и усилва доизграждането и възстановяването на мускулите. Спомага за покачването на мускулна маса и горенето на мазнини.



ВСАА’s запазва азотния баланс, разпределяйки аминокиселините в групи за да са да стане по лесно усвояването от организма. Разклонени вериги аминокиселини (BCAA’s) е кръстена така, защото се състои от уникална структура на аминокиселините, които са от жизнена важност за организма и той не може да си ги достави от нито един друг компонент. В най-скоро време тези аминокиселини ще бъдат едни от най важните за антикатаболното действие и анаболното действие. 







Начин на употреба: Взема се 2 капсули от 1 до 3 пъти дневно с вода или вашата любима напитка.


ПОРЪЧАЙ




ICON

ICON


60 капсули (20 дози) - Цена: 139 лева

Производител - StarChem Labs


 








ICON ви отключва възможностите да развиете максималният си физически потенциал. Следващата стъпка в еволюционния прогрес започна.


Нов по-мек про-хормонален продукт без странични ефекти. 



Престъпете бариерата на своя потенциал и моделирайте тялото което искате да бъде "икона" за вас и околните. Тотална новост в индустрията на хранителните добавки, която ще доведе до край на опитите с меки анаболни стероиди! 




За разлика от анаболните стероиди, които са синтетични деривативи на тестостерон, натуралните анаболни субстанции съдържащи се в Айкън се намират в храната, която ядем всеки ден. СтарХем Лабс откриха неподозиран до сега мускулно стимулиращ агент.



Айкън: 11-Кетотестостерон 



Натуралните анаболни субстанции (Natural Anabolic Substances - NAS) ще спомогнат за увеличаване на мусклната маса, като едновременно топите мазнини. 



- не е метилиран / не е токсичен за черния дроб 

- не ароматизира 

- изгражда чиста мускулна маса 


- анти-катаболен ефект 

- гори подкожните мазнини 



11-Кетостеронът е царят в семейството на натуралните анаболни субстанции познати като 11-ОXO. Разпознат като много андрогенни хормони в много видове риби, 11-Кетостеронът играе важна роля в човешката ендокринология , предизвиквайки силен анаболен ефект. 



Освен мускулно-хипертрофната си роля, 11-Кетостеронът е познат като потентен инхибатор на ензимът 11-B Hydroxysteroid dehydrogenase type-1 reductase. Този ензим катализира трансформацията на кортизон в катаболния хормон кортизол в много слоеве на тялото. Този ензим има невероятен ефект здравето , като намалява трупането на подкожни мазнини, подобрява инсулинната чувствителност, подобрява кръвната картина и доброто кръвоснабдяване. 




11-Кетостеронът не конвертира в DHT, нито ароматизира към естроген, тъй като е естествена съставка за нашето тяло и се възприема от черния дроп ефикасно и безопасно. Айкън не съдържа никакви опасни метилирани химични съставки, който биха могли да бъдат токсични за черния дроб и да повишават негативно холестерола. 



В опаковка: 60 капсули , 20 дози 



Употреба: Вземайте 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храната за не повече от 8 седмици.Препоръчителна е лека PCT с продукт от типа - тестостостеронов стимулатор. 



Внимание:Не се пепоръчва употреба на лица под 21 години.Да се употребява само от напълно здрави физически хора.Не е подходящ за жени.Консултирайте се с терапевт преди употреба, ако взимате лекарства или сте склонен към получаването на сърдечен удар,трудно уриниране,заболяване на дробовете.Прекъснете употреба или се консултирайте с лекар , ако се появят нежелани реакции. Не превишавайте дневната препоръчителна доза! Пазете от деца! 





Резултатите, които ще постигнете са: 

- чиста мускулна маса 

- твърдост 

- обем 

- изчистване на излишните мазнини 


ПОРЪЧАЙ




PlasmaJet™

PlasmaJet™






PlasmaJet™ - по дяволите това е страшно!



Производител: Gaspari Nutrition

Цена: 95,00 лв






















Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.


Get Adobe Flash player









Купи PlasmaJet от Steroidi.eu


Цена: 95,00 лв


 



Опаковка: 160 бр. (16 дози)


НАБОР ЗА 30 ДНЕВНО СНАБДЯВАНЕ! 



ПРОДУКТ С ТЕЧЕН АЗОТЕН ОКИС ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА СИЛАТА ДО МАКСИМАЛНА СТЕПЕН! 



НАБОР ЗА МИОТРОФЕН ХИПЕРЕКСПАНЗИВЕН РАСТЕЖ, 



ЗА ПРИЕМАНЕ ПРЕЗ УСТАТА! 



Поради изключителното силно действие на този продукт, моля прочетете и спазвайте напълно ВСИЧКИ инструкции и ограничения! 



PlasmaJet™ е първия спортен хранителен продукт с азотен окис, предназначен за интелигентния и информиран потребител – един толкова ефикасен продукт, че трябва да го приемате най-много всеки втори или всеки трети ден! Когато други продукти с азотен окис не успяват, PlasmaJet™ успява - ако търсите смайващи напомпвания, за да увеличите максимално размера на мускулите си, PlasmaJet™ със сигурност ще надвиши очакванията Ви. Ако се нуждаете от продукт, който позволява максимално вазо-разширяване, за да може повече кислород, амино киселини и други „мускулно-градивни блокове” да стигнат до мускулните Ви клетки, докато въглероден двуокис, креатинин и други “мускулно загубни продукти” да могат да се извеждат от мускулните клетки, тогава PlasmaJet™ е за Вас! 



Дозировка и начин на приложение 



Според производителя: 



Всяка кутия съдържа ТОЧНО 16 (Шестнадесет) дози по 10 капсули (30-дневно снабдяване). Заедно с 12 унции (0.350 литра) или повече вода или сок, приемайте цялото съдържание на 1 (ЕДИН) и САМО 1 (ЕДИН) блистер (10 капсули) 1-2 часа преди тренировка за маса. PlasmaJet™ проявява максималните си вазо-експанзивни/предизвикващи сила ефекти в рамките на 2–8 часа след приемане и може да се взема дори 30 минути преди да започнете тренировката си. Вземайте PlasmaJet™ САМО в дните, когато тренирате активно. НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ЧЕТИРИ (4) дози на седмица и НЕ употребявайте продукта в никакъв случай повече от всеки втори ден. 



ВНИМАНИЕ! За употреба само от професионалисти! В НИКАКЪВ случай да не се употребява от деца под 18 години! Консултирайте се със здравния си специалист преди да употребявате тази или някоя друга хранителна добавка. Следвайте указанията, дадени на кутията, и не надвишавайте препоръчваните дози в никакъв случай. Пийте допълнително 24–36 унции (0.70-1 литра) вода в дните, когато употребявате този продукт, в повече от това, което се препоръчва по-долу. Този продукт НЕ трябва да се употребява от хора със следните състояния (но не ограничени до тях): сърдечно-съдово заболяване, сърдечно, бъбречно или чернодробно заболяване, хора, които имат високо или ниско кръвно налягане, диабет или които се лекуват за еректилна дисфункция; хора, приемащи лекарства за психиатрично или душевно заболяване или от жени, които са бременни или се опитват да забременеят. Да не се употребява от кърмещи майки. Прекратете веднага употребата на продукта, ако се появи сънливост, тремор, виена на свят, нервност, главоболие или сърцебиене. Забележка: Поради естеството на този продукт, всяка доза от 10 капсули да се употребява в рамките на един час от излагането им на открит въздух. 




Не купувайте и не използвайте този продукт, ако не е представена или не е цяла холограмата с изпъкнал шрифт! 



За да се възползвате максимално от миотропните ползи на PlasmaJet™, препоръчва се да се консумира приблизително 96 унции (2.80 литра) вода на ден и диета, която има високо съдържание на качествен протеин и ниско съдържание на глицемични въглехидрати. Телесната химия на всеки човек и соматичният телесен тип ще определят времето, за което PlasmaJet™ ще прояви максималните си ефекти. Един добър креатинов продукт, като Gaspari SizeOn™ и силно анти-катаболен/умствено фокусиращ продукт, като SuperPump250™ също се препоръчват, за да се предизвикат възможно най-бързите и максимални промени в силата и размера на мускулите. Повечето хора забелязват първоначалните вазо-експанзивни ефекти в рамките на 15–45 минути след приемане. Тези ефекти имат тенденция да стават значително по-видими с всеки следващи няколко минути. Други могат да започнат да забелязват първи признаци в рамките на 60 минути след приемане. Отново, тези ефекти имат тенденцията да стават значително по-видими с всеки следващи няколко минути. PlasmaJet™ предизвиква своите максимални вазо-експанзивни/увеличаващи силата ефекти в рамките на 2–8 часа след поглъщане и ще отслаби действието си до основна линия 24–36 часа след поглъщане. 



Комбинации на PlasmaJet™ таблетки с други продукти на Gaspari Nutrition за постигане на максимални резултати (STACKS) 



The 4most Anabolic Arsenal – PlasmaJet™, SuperPump250™, Novedex XT®, SizeOn™! 




The Ultimate Lean Mass Stack For Men - PlasmaJet™, SuperPump250™, Halodrol Liquigels™, Cytolean™, IntraPro™, Novedex XT®! 



The Ultimate Mass Monster Stack For Men - PlasmaJet™, SuperPump250™, Halodrol Liquigels™, SizeOn™, IntraPro™, Novedex XT®! 



PEAK ATP® 




Peak ATP ® е патентована съставка, лицензирана на Gaspari Nutrition от T.S.I. Heаlth Sciences, Inc. 



Състав 

Размер на приема (доза):10 L-Vcaps™ (1 блистерна опаковка) 

Брой дози в опаковка: 16 (пълно 30-дневно снабдяване) 

Количество на един прием 


Общи калории 15 

Калории от мазнини 0 g 

Общи мазнини 0 g 

Общи въглехидрати 1.2 g 

Общ протеин 2.5 g 

Витамин С (Аскорбинова киселина) 1600 mg 




Gaspari Proprietary Vaso Expansion Sustained Release and Nitro production Formula™ (патентована формула за вазо-експанзивно поддържано освобождаване и производство на азот) 



Аргининова смес (Аргининов дихлорид, калциев аргининов хелат), Екстракт от епимедуим (стандартизиран за 50% икариин), Екстракт от гиностема пентафилум (стандартизиран за 95% гипенозиди), екстракт от салвиа милтиорица (стандартизиран за 35% криптотаншинон), Никотинамид аденозин динуклеотиден хидрид ( NADH). 3,402 mg †



Gaspari Proprietary Hypertrophic Vaso Expansion Support Formula (патентована поддържаща формула за хипертрофично вазо-уголемяване) 




Peak ATP® Аденозин-5-трифосфат динатриева сол, Инозитол хексаникотинат, R-алфа липоинова киселина, екстракт от червено вино (стандартизиран за 90% полифеноли). 466 mg 



† Gaspari Proprietary Immediate Release Enhancement Formula (патентована формула за непосредствено отделяне и подчертаване) 



Глицерол, екстракт от корени на родиола розеа (стандартизиран за 5% розавини), теобромид. 3510 mg 






* Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.




След почти двугодишни разработки, възможно най-силният и ефективен азотен бустер съществувал или продаван някога в спортната индустрия вече е на лице! Това не е просто поредният NO продукт. Това не е само моментно удовлетворение – тук става въпрос за голямо и сериозно натрупване. Разбира се PlasmaJet™ ще повиши разширяването на кръвоностните съдове, но заедно с това ще повиши размерите, силата и издържливостта на нива, недостижими досега от който и да било подобен продукт. PlasmaJet™ е продукт, който ще изведе вашата физика до нови висоти. И не само за няколко часа или няколко дни. Забравете досегашния си опит и предубеденото си мислене отностно NO продуктите. Ще бъдете наистина изумени от това, което PlasmaJet™ ще направи за вас!



PlasmaJet™:

Огромно напомпване

Повишава чистата мускулна маса, силата и издържливостта


Стимулира производството на гликоген в мускулите

Максимално разширяване на кръвоносните съдове

Повишава доставката на аминокиселини и други добавки

Повишава либидото

PCT

Supplement Facts


Serving Size: 10L-Vcaps™ (1 Blister Pack)

Servings Per Container: 16 (Full 30-Day Supply)

Amount Per Serving     % Daily Value

Total Calories     15     


- Calories From Fat     0     

Total Fat     0g     0%*

Total Carbohydrates     1.2g     0.4%*


Total Protein     2.5g     5%*

Vitamin C (Ascorbic Acid)     1600mg     2,667%*

Gaspari Proprietary Vaso Expansion Sustained Release And Nitro Production Formula:     3,402mg     †


Arginine Blend (Arginine Dichloride, Calcium Arginine Chelate), Epimedium Extract (Standardized For 50% Lcariin), Gynostemma Pentaphyllum Extract (Standardized For 95% Gypenosides), Salvia Miltiorrhiza Extract (Standardized For 35% Cryptoanshinone), Nicotinamide Adenosine Dinucleotide Hydride (NADH).

Gaspari Proprietary Hypertrophic Vaso Expansion Support Formula:     466mg     †

Peak ATP® Adenosine-5-Triphosphate Disodium Salt, Inositol Hexanicotinate, R-Alpha Lipoic Acid, Red Wine Extract (Standardized For 90% Polyphenols).

Gaspari Proprietary Immediate Release Enhancement Formula:     3510mg     †


Glycerol, Rhodiola Rosea Root Extract (Standardized For 5% Rosavins), Theobromide.

%* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet

† Daily Value not established

Other Ingredients:

Vegetable Cellulose, Water, Red FD&C #3


 



ПОРЪЧАЙ